AFSK utreder tilbud innenfor Esport - spørreundersøkelse

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 15. Nov 2023

Sammen med Foxed Gaming vurderer hovedstyret Esport som ny aktivitet i klubben.

Gaming er en tradisjonell aktivitet i et hvert hjem, i en eller annen form. De senere år har gaming utviklet seg sakte, men sikkert til å bli større og et mer organisert tilbud. Det har vokst frem rene gaming klubber, som deltar i små og store turneringer både nasjonalt og internasjonalt, og klubbene er organisert i eget Esport-forbund. Og det har også blitt store penger involvert i sporten. 

De senere år har også gamingsporten banket på dørene til den organiserte idretten. Mange idrettslag har allerede innlemmet esport som en del av sitt aktivitetstilbud. Enn så lenge er ikke Esport tatt inn under paraplyen til Norges Idrettsforbund som offisiell idrettsgren, men dialog og arbeid om dette pågår

I forlengelsen av gode tilbakemeldinger etter FIFA turnering under siste års Aurskogmart'n så ønsker også AFSK å utrede markedet for et organisert tilbud i bygda. Sammen med lokale Foxed Gaming har vi laget en markedsundersøkelse som vi vil at våre medlemmer i alle aldre kan besvare, samt at vi ønsker å nå ut til nye potensielle medlemmer som idag ikke er tilknyttet klubben.

Vi ønsker at alle som har interesse for Esport tar seg tid til å besvare undersøkelsen - vi håper at foresatte til de som er yngre og potensielt interesserte tar seg tid til å besvare denne. 

Vi ønsker også hjelp til å distribuere undersøkelsen til folk utenfor AFSK. 

KLIKK HER FOR UNDERSØKELSEN


På forhånd takk for hjelpen. 


Hilsen Hovedstyret
Bokbad med grønnsåpe! i Aurskoghallen førstkommende lørdag 4.november kl 14

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 3. Nov 2023

I anledning utgivelsen av lokalfotballboka Alt var mye bedre etter krigen, ført i pennen av Roger Ødegård, Øivind Eriksen og Håkon Ohlgren, er du invitert til bokbad i klubbhuset i Aurskoghallen.

Det blir intervjuer med flere av de rundt 30 portretterte Aurskog-, Finstadbru- og Aurskog-Finstadbru-aktørene som er omtalt i boka.

Bokbadevakt er som vanlig Lars Jørgen Skaret, som også kommer til å avhøre forfatterne rundt bokprosessen.

Det blir også musikalsk innslag ved Håkon Ohlgren på sang og Totto Johansen på gitar.

Etterpå blir det mulighet for kjøp og signering av bøker, og de som har kjøpt på forhånd kan avhente sine eksemplarer.

Det er åpen kafé i første etasje - feel free til å handle med det dere lyster der og ta med opp i klubbhuset i andre etasje.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en hyggelig og nostalgisk grønn fotball-ettermiddag i Aurskoghallen!


Du kan melde deg på deg på arrangementet her på facebook

Aurskog Høland mesterskap i golf 2023

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 22. Aug 2023


Den beste golfspilleren i Aurskog-Høland skal kåres!

Fredag 8. september kl 15.00 arrangeres for første gang Aurskog-Hølandmesterskapet i golf hos Romerike Golfklubb

Arrangementet er et samarbeid mellom golfklubben, kommunens næringsforeninger, Aurskog-Høland Utvikling og Aurskog-Høland kommune i anledning Folkehelseuka.

Turneringen spilles som en netto turnering hvor handicap spiller inn. Det vil si at den som spiller best i forhold til sitt handicap for dagen, vinner turneringen.

Golf spilles med 2 til 3 andre i ballen (man kan max være 4 spillere i en ball), Det er utrolig sosialt og man går ca. 13.000 skritt i løpet av en runde på 18 hull.

Det sies at golfere lever 5 år lenger pga all bevegelse som gjøres underveis i en runde golf.

Det er ikke uvanlig at man spiller 30 runder i løpet av året. Det er 390.000 skritt, mens du konkurrerer og er sosial.

Aurskog-Høland mesterskapet i golf er en del av Folkehelseuka i Aurskog-Høland, og er et samarbeid mellom Aurskog-Høland Utbyggingsselskap og de 4 næringsforeningene Aurskog, Bjørkelangen, Løken og Hemnes.

Premier:

Til de 5 beste: Gavekort «Aurskog-Høland kortet»

1.plass: Gavekort verdi 5000

2.plass: Gavekort verdi 3000

3.plass: Gavekort verdi 2000

4.plass: Gavekort verdi 1500

5.plass: Gavekort verdi 1000

Her er link til turneringen og påmelding: GolfBox Player

Man må har tilgang til Golfbox for å booke seg på turneringen. Det har alle golfere.

Barn og junior gratis.
Vinnerne i FIFA turneringen 2023

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 14. Aug 2023

Hampus Helgerud (18) fra Bjørkelangen er suveren vinner av årets FIFA turnering, og stolt mottok han en flunka ny Playstation5 konsoll, levert av VEV Romerike, samt Adidas Manchester United - spillertrøye, og håndkontrollpokal. 

På søndagen vant han både semifinale og finalen med klare sifre - selv om han nok var litt stresset da han selv skulle spille fotballkamp og hadde dårlig tid for å rekke denne. Hampus spiller for gutter 19 samarbeidslaget mellom AFSK og Aurskog-Høland fotball, og kampstart var klokka 15 borte mot Skjetten - og FIFA finalen var satt opp klokka 14... Under finalen sto far og trener Bjørnar Helgerud og trippet, og bekreftet at nok Hampus ikke hadde plass i start-elleveren idag... 

Grunnet direkte avreise til bortekamp foretok vi premieseremoni umiddelbart etter kampslutt. 

Undertegnede kikket i går kveld på resultatet mellom Skjetten og Aurskog-Høland / AFSK - hvor gjestene tok med seg alle poengene hjem til egen kommune. Resultatet ? 

0-6, og Hampus Helgerud scoret hattrick i annen omgang..... 

FIFA turnering 2023 - topp 4: 

1. Hampus Helgerud

2. Eigil Skagenes

3. Sverre Garnås

4. Vetle Jørgensen Evjen


Eigil Skagenes (49) fra Aurskog kom til kort i finalen, men spilte en solid turnering blant alle de snaut 40 deltakerne. Heller ikke Eigil hadde anledning til å møte i kafeteltet for motta sin premie, så også han fikk denne utdelt rett etter at vinneren spurtet ut i bilen på vei til fotballkamp. 

På bildet under har Eigil med seg sin datter. 


Årets finale ble stødig kommentert av Lars Jørgen Skaret, en oppgave han løste glimrende. Her har både TV2 og Viasat en uslepen diamant de ennå ikke har oppdaget... Enda et ben å stå på der, Lars Jørgen - tusen takk! 

Arrangørene har også trukket ut en vinner av Adidas matchball blant alle deltakerne. Da Adidas ballene dessverre fremdeles ligger i en container på Oslo havn, så tar vi kontakt med alle vinnerne straks vi har disse i hus. 

Vinner av Adidas matchball uttrekkspremie:    Leonardo Johansson Selj 

Arrangørene gratulerer til alle vinnere, og takker absolutt alle for deltakelsen i år. Vi satser på gjentakelse neste år! 
AFSK planlegger et tilbud innenfor saltrening - er du interessert ?

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 12. Aug 2023


Møt Natalia Honcharenko, en dame fra Mariupol som har flyktet fra krigen i Ukraina sammen med sin mor og datter. Natalia har siden sommeren 2022 gått på norskkurs på Aursmoen, og fikk der informasjon om vårt treningstilbud i Aurskoghallen. Hun har trent hos oss siden høsten 2022. 

Natalia har bakgrunn som personlig trener og gruppeinstruktør fra Ukraina. Hun har derfor nå lyst til å sette i gang et tilbud om saltrening hos oss. 

Mer om Natalia: Natalia vil gjerne starte opp med en økt hun hun kaller for Step-mix, en økt på 45 - 60 minutter med kondisjonstrening i sal. Dette tenker vi kan la seg gjennomføre i klubbhuset, med et begrenset antall deltakere. 

Alle detaljer er ikke helt på plass riktig ennå, vi kommer tilbake med mer informasjon om hva som kreves av deltakere på disse øktene. 

Vi ser for oss oppstart i løpet av september. 

Dette tilbudet forutsetter medlemskap i klubben, og for de som allerede er abonnenter ved treningsrommet vil det ikke koste noe ekstra og delta på saltrening. De som ikke har treningsabonnement betaler en mindre avgift i døra per gang (vipps). 


Har du spørsmål til Natalia eller administrasjonen - send oss gjerne en epost på afsk@afsk.no 

AFSK lekeplass må stenges midlertidig ifb med byggearbeider

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 9. Aug 2023

AFSK har mottatt informasjon om at lekeplassen utenfor Aurskoghallen må stenges ifb med byggearbeider av nye Aursmoen skole.

  

Vi har oppdaget at eksisterende spillvannsledning ligger lavere enn forutsatt. Vi er derfor nødt til å koble oss på spillvannsledningen rett på utsiden av AFSK hallen for å hente høyde til å få nok fall. Se vedlagt skisse for ny grøft, sort er ny spillvannsledning.

Dette medfører at vi må stenge deler av lekeplassen på utsiden av AFSK hallen, kan du informere de som blir påvirket av dette?

Vi planlegger å starte arbeidene på onsdag 09.08 og de vil pågå i ca. 2 uker. 

Vi starter med grøfta innenfor byggegjerdet og graver oss opp mot AFSK hallen.


Med vennlig hilsen

PETTER BERGERSEN
 Anleggsleder

Nå blir det ny klatrevegg !

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 13. Apr 2023

Helge og Thea mottar gavebeviset under en seremoni  13.april

 

Klatregruppa vår søkte Sparebankstiftelsen 1.desember, om penger til ombygging av klatreveggen i idrettshallen. Gleden var stor da Helge ble oppringt før påske med beskjeden "Deres søknad er innvilget i sin helhet!"

AFSK klatring er innvilget tilskudd til ombygging av klatreveggen (klikke på lenken), som i korte trekk omfatter nye grep og ruter, som vil gi god utfordring til både nybegynnere og godt drevne klatrere. Det er sannsynlig at vi vil nye utspring og overheng - to kjente begrep innenfor klatresporten. Søknaden ble skrevet med gode innspill fra Stiftelsen Norges Boltefond, som har lang erfaring med klatresporten og både innendørs og utendørs klatreanlegg. 

Thea og Helge informerer at de straks vil gå i gang med planleggingen av ombyggingsarbeidet, og ser for seg at byggeperiode i størst grad vil pågå på forsommeren. "Veggen skal i alle fall være klar til oppstart av klatreaktiviteten i august / september", forsikrer de.   

Klatregruppa vår teller i dag tre personer, leder Helge Oterholt, nestleder Thea Killi, og med seg har de Petter Grøndalen Egeberg i organiseringen av aktiviteten. Den nye veggen med dens utfordringer blir kjærkommen, og hensikten er helt klart økt aktivitet. Gruppa ser for seg et økt tilbud i form av flere klatrekvelder i uken, så vel som tilbud til flere aldersgrupper. I dag er det i størst grad barn og unge i aldersgruppen 6-12 år som driver klatring. "Med den nye veggen kan vi helt klart skape et attraktivt tilbud til ungdom og unge voksne. Dette blir spennende!" sier Thea og Helge. 

Stor gratulasjon til klatregruppa - og jeg er helt enig - dette blir spennende og et skikkelig løft for klatregruppa. 

Det er ennå noen onsdagskvelder med klatring igjen før sommeren, møt gjerne opp i Aurskoghallen, onsdager fra 18.30. Følg klatregruppa på facebook: 

 https://www.facebook.com/groups/1483819408569776 


Til slutt vil vi rette en stor takk til Sparebankstiftelsen som gir oss penger til prosjektet ! 


Det var flere gavemottakere fra kommunen på seremoni hos Sparebankstiftelsen 13.april. På bildet nedenfor ser både Høland IUL og Aurskog Høland kommune representert. 

Her kan du se alle mottakere av tilskudd i "gamle" Akershus fylke denne runden (klikk på lenke)  


Bli kjent med AFSKs nye leder Joar Akselsen

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 17. Mar 2023

Joar Akselsen (foto: Andreas Dalene, Lillestrøm kommune).


På årsmøtet 14.mars ble Joar Akselsen valgt inn som klubbens nye leder for inneværende år. Joar er kjent for mange av oss som kaptein på a-laget de siste sesongene, og ledet gutta i opprykkssesongen 2021. Nå kan dere bli enda bedre kjent med Joar som skal lede oss det neste året, og kanskje lengre. 
Fortell klubbens medlemmer litt om deg selv utover kapteinsrollen på a-laget: 
 

- Jeg er gift med May Liss, har 3 barn i alderen 5, 10 og snart 14. Alle barna er aktive i AFSK og holder på med allidrett, håndball og fotball. Selv har jeg vært aktiv i AFSK som fotballspiller over flere perioder, samt vært fotballtrener for egne barn.

Etter å ha jobbet de siste drøye 12 årene i Skedsmo og Lillestrøm kommuner, startet jeg fra nyåret i ny jobb i Oslobygg KF. Kontoret er på Helsfyr, så det blir litt ekstra pendlevei. Men nå som jeg har blitt ny leder i AFSK vet jeg hva jeg skal bruke den tiden til.

Utenom å følge opp barn i diverse fritidsaktiviteter er jeg veldig glad i å trene selv. Etter å ha lagt opp som fotballspiller, har jeg løpt og gått på ski, samt benyttet treningsrommet i hallen til både sykling og roing. 

Fortell oss litt om din idrettskarriere – og hva har idretten betydd for deg? 

- Jeg startet med fotball da jeg var 5 år. Siden da har jeg vært aktiv fotballspiller i Blaker, AFSK og en sesong hos naborivalen.

Jeg gikk også aktivt på ski fra jeg var 10 – 16, og fikk med meg hovedlandsrennet i de to siste årene før jeg ble junior.

I tillegg var jeg en kort periode konkurransedanser i selskapsdans, og vi vant alle konkurranser vi stilte opp i. Det ble med den ene konkurransen før vi gav oss.

Jeg har alltid likt å være i aktivitet og idretten har vært viktig i mange år. Men det har vært minst like viktig med det sosiale rundt idretten. Jeg har ikke tall på hvor mange timer det har blitt i garderober før og etter treninger samt sosiale samlinger i forbindelse med sesongoppkjøringer, kamper og sesongavslutninger. Det er helt klart det som har gjort at jeg ikke har klart å legge opp før nå.

Hva motiverer deg for ledervervet i AFSK ? 

- Motivasjonen min til å takke ja til nominasjonen, var det å få en mulighet til å kunne bidra til å tilrettelegge for alle de flinke folka jeg ser daglig gjøre en utrolig jobb for ungene i bygda.

Jeg har selv 3 barn og ser den jobben som gjøres og den tiden som legges ned for at de skal ha et godt tilbud. Jeg ser også den gleden og mestringen mine og andres barn opplever når de er med på ulike aktiviteter i regi av AFSK.

Hva betyr idretten og AFSK for bygda? 

- Jeg mener Idretten og AFSK har stor betydning for bygda. Når man er innom anlegget, ser man hvor mye det som foregår hver dag. Her er det mye ulik organisert idrett, i tillegg til all den uorganiserte aktiviteten som er her gjennom blant annet skaterampen, sandvolleyballbane, isflate og kafé. 

 Hva tenker du umiddelbart er viktigst for AFSK de kommende 5 årene ? 

- Jeg tror det er viktig for AFSK å bygge videre på den gode jobben som allerede gjøres med å gi barn og unge et godt og allsidig tilbud. Viktig vil det også være å få erstattet arealene på tundraen slik at vi kan opprettholde den aktiviteten vi ser i dag. 

Hvordan tror du bygda og klubben ser ut om nettopp 5 år? 

- For bygda sin del ser vi en fortetning av sentrum, jeg tror og håper at det vil komme AFSK til gode med mer aktivitet og et enda mer allsidig tilbud. Ellers håper jeg vi har funnet gode løsninger på de lokalene det er behov for i dag.

Helt personlig, er det noen idretter eller aktivitetstilbud du gjerne skulle AFSK kunne tilby som klubben ikke har i dag? 

- Jeg er opptatt av å beholde flest mulig i klubben lengst mulig. De tradisjonelle idrettene passer ikke for alle, det ser vi blant annet på en stadig økning av abonnenter til treningsrommet. Om jeg skulle ønske meg flere aktiviteter, må det være noe som gir et alternativ til de som ikke ønsker å være med på den aktiviteten klubben i dag tilbyr, men som allikevel trenger et tilbud

Hva gjør du helst når du vil koble vekk fra den ellers så hektiske hverdagen? 

- Når May Liss merker at jeg trenger å koble av, sender hun meg ut på tur med hengekøye og svartkjelen i prestegårdsskogen og områdene rundt. De turene gjør meg godt.

 

Vi ønsker Joar velkommen og lykke til som leder i AFSK ! 


daglig leder
Bli kjent med AFSKs nye leder Joar Akselsen

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 16. Mar 2023

Joar Akselsen (foto: Anders Dalene, Lillestrøm kommune)


På årsmøtet 14.mars ble Joar Akselsen valgt inn som klubbens nye leder for inneværende år. Joar er kjent for mange av oss som kaptein på a-laget de siste sesongene, og ledet gutta i opprykkssesongen 2021. Nå kan dere bli enda bedre kjent med Joar som skal lede oss det neste året, og kanskje lengre. 
Fortell klubbens medlemmer litt om deg selv utover kapteinsrollen på a-laget: 

- Jeg er gift med May Liss, har 3 barn i alderen 5, 10 og snart 14. Alle barna er aktive i AFSK og holder på med allidrett, håndball og fotball. Selv har jeg vært aktiv i AFSK som fotballspiller over flere perioder, samt vært fotballtrener for egne barn.

Etter å ha jobbet de siste drøye 12 årene i Skedsmo og Lillestrøm kommuner, startet jeg fra nyåret i ny jobb i Oslobygg KF. Kontoret er på Helsfyr, så det blir litt ekstra pendlevei. Men nå som jeg har blitt ny leder i AFSK vet jeg hva jeg skal bruke den tiden til.

Utenom å følge opp barn i diverse fritidsaktiviteter er jeg veldig glad i å trene selv. Etter å ha lagt opp som fotballspiller, har jeg løpt og gått på ski, samt benyttet treningsrommet i hallen til både sykling og roing. 

Fortell oss litt om din idrettskarriere – og hva har idretten betydd for deg? 

- Jeg startet med fotball da jeg var 5 år. Siden da har jeg vært aktiv fotballspiller i Blaker, AFSK og en sesong hos naborivalen.

Jeg gikk også aktivt på ski fra jeg var 10 – 16, og fikk med meg hovedlandsrennet i de to siste årene før jeg ble junior.

I tillegg var jeg en kort periode konkurransedanser i selskapsdans, og vi vant alle konkurranser vi stilte opp i. Det ble med den ene konkurransen før vi gav oss.

Jeg har alltid likt å være i aktivitet og idretten har vært viktig i mange år. Men det har vært minst like viktig med det sosiale rundt idretten. Jeg har ikke tall på hvor mange timer det har blitt i garderober før og etter treninger samt sosiale samlinger i forbindelse med sesongoppkjøringer, kamper og sesongavslutninger. Det er helt klart det som har gjort at jeg ikke har klart å legge opp før nå.

Hva motiverer deg for ledervervet i AFSK ? 

- Motivasjonen min til å takke ja til nominasjonen, var det å få en mulighet til å kunne bidra til å tilrettelegge for alle de flinke folka jeg ser daglig gjøre en utrolig jobb for ungene i bygda.

Jeg har selv 3 barn og ser den jobben som gjøres og den tiden som legges ned for at de skal ha et godt tilbud. Jeg ser også den gleden og mestringen mine og andres barn opplever når de er med på ulike aktiviteter i regi av AFSK.

Hva betyr idretten og AFSK for bygda? 

- Jeg mener Idretten og AFSK har stor betydning for bygda. Når man er innom anlegget, ser man hvor mye det som foregår hver dag. Her er det mye ulik organisert idrett, i tillegg til all den uorganiserte aktiviteten som er her gjennom blant annet skaterampen, sandvolleyballbane, isflate og kafé. 

 Hva tenker du umiddelbart er viktigst for AFSK de kommende 5 årene ? 

- Jeg tror det er viktig for AFSK å bygge videre på den gode jobben som allerede gjøres med å gi barn og unge et godt og allsidig tilbud. Viktig vil det også være å få erstattet arealene på tundraen slik at vi kan opprettholde den aktiviteten vi ser i dag. 

Hvordan tror du bygda og klubben ser ut om nettopp 5 år? 

- For bygda sin del ser vi en fortetning av sentrum, jeg tror og håper at det vil komme AFSK til gode med mer aktivitet og et enda mer allsidig tilbud. Ellers håper jeg vi har funnet gode løsninger på de lokalene det er behov for i dag.

Helt personlig, er det noen idretter eller aktivitetstilbud du gjerne skulle AFSK kunne tilby som klubben ikke har i dag? 

- Jeg er opptatt av å beholde flest mulig i klubben lengst mulig. De tradisjonelle idrettene passer ikke for alle, det ser vi blant annet på en stadig økning av abonnenter til treningsrommet. Om jeg skulle ønske meg flere aktiviteter, må det være noe som gir et alternativ til de som ikke ønsker å være med på den aktiviteten klubben i dag tilbyr, men som allikevel trenger et tilbud

Hva gjør du helst når du vil koble vekk fra den ellers så hektiske hverdagen? 

- Når May Liss merker at jeg trenger å koble av, sender hun meg ut på tur med hengekøye og svartkjelen i prestegårdsskogen og områdene rundt. De turene gjør meg godt.

 

Vi ønsker Joar velkommen og lykke til som leder i AFSK ! 


Daglig leder

 

 
Morten Rognan er vinner av Aurskog Sparebanks idrettspris for sin innsats i 2022

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 16. Mar 2023

Avtroppende klubbleder Vegard Tønsberg og Eva Nilsson fra Aurskog Sparebank kan stolt overrekke Idrettsprisen for 2022 til leder av AFSK håndball - Morten Rognan. 

Juryen har bestått av hovedstyret i Aurskog Finstadbru Sportsklubb, og her kan du lese begrunnelsen i sin helhet. 

Aurskog Sparebanks Idrettspris 2023

Han er svært initiativrik med stor gjennomføringsevne. Jobber strategisk, men er også høyst praktisk og tilstede. Han er å se i hallen både sent og tidlig enten det gjelder som trener, styreverv, valgkomitearbeid, gjennomføring av kamper eller andre arrangementer. Av innsats som utmerker seg for 2022 kan blant annet nevnes utarbeidelse av ny rekrutteringsplan, åpen beach-håndball 4 søndager i sommerferien, forhandling av avtale om opptak som partnerklubb i Romerike Ravens, refleksvester til alle håndballspillere, ny løsning for årets klubbavis og juleverksted for håndballspillere i desember.

Han har skapt ny giv i håndballen i AFSK med større rekruttering enn på mange år. Han har en lun væremåte og lederegenskaper som begeistrer. Rett og slett gjør det lett å bli med.

Årets «Aurskog Sparebanks Idrettspris» tildeles Morten Rognan.


Store gratulasjoner til Morten, vel fortjent. 

 Daglig leder
Nye æresmedlemmer av AFSK

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 15. Mar 2023

På årsmøtet 2023 ble Hallgeir Olsen, Kai Ivar Hogseth og Hans Aanerud Sauge utnevnt til æresmedlemmer av AFSK. 

Hallgeir og Kai Ivar har i mange år lagt ned flerfoldige timers arbeid med skiløypepreparering i bygda, og begge har også hatt styreverv i lengre perioder i klubben. Kai Ivar har ledet skigruppa i flere periode, og i følge Arild Henriksen var det aldri et nei til svar når man spurte Kai Ivar om å stille opp. Hallgeir har også lengre verv i skigruppa, og han er fremdeles å se på snøscooteren når vinterforholdene er på sitt beste. 

Hans Sauge har utmerket seg både som utøver og ildsjel, som fotballspiller og knallhard midtstopper, og etter spillerkarrieren har han lagt ned massevis av timer for både hovedstyret og fotballgruppa. Hans har akkurat fratrådt verv som økonomiansvarlig i fotballgruppa, men like villig tar han ytterligere et år i valgkomiteen til hovedstyret. 

Årsmøtet og hovedstyret takker dere alle for deres store innsats for klubben over mange mange år ! 

Jeg kan trygt si at hele klubben gratulerer dere med velfortjent utmerkelse som æresmedlemmer. 


Øystein Bråten 
Protokoll etter årsmøtet

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 7. Mar 2023

PROTOKOLL etter Årsmøtet tirsdag 14.mars

Protokoll årsmøtet 2023 signert.pdf


Her er komplette årsmøtedokumenter. 

Årsmøtedokumenter 2023.pdf


Årsmøtedokumenter med tilhørende protokoller er tilgjengelig på klubbens hjemmeside, disse finner du under "Filarkiv" i headingen. 

AFSK ski - årlig møte 2023 - mandag 6.februar kl 20.00 i Aurskoghallen

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 25. Jan 2023

AFSK skigruppa holder sitt årlige møte mandag 6.februar klokken 20.00 i Aurskoghallen 

Frist for å melde inn saker til gruppas årlige møte - onsdag 1.februar, sendes skriftlig til ski@afsk.no 

Saker til behandling: 

  • Valg av styre
  • Valg av valgkomite
  • Årsmelding og regnskap
  • Budsjett
  • Gruppeavgift
  • innkomne saker

Hilsen Styret. 
AFSK svømming - årlig møte 2023 - torsdag 9.februar klokken 18

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 25. Jan 2023

 

AFSK svømmegruppa holder sitt årlige møte torsdag 9.februar klokken 18.00. 

Møtet går i klubbhuset i Aurskoghallen

Frist for innmelding av saker som styret må behandle i forkant - torsdag 2.februar. 

Saker meldes inn skriftlig til svomming@afsk.no 

 Hilsen styret