Anita Kopperud utnevnt til æresmedlem av AFSK

Postet av Øystein Bråten den 16. Mar 2022

Som avslutning på årsmøtet igår hadde en tydelig rørt styreleder Vegard Tønsberg æren av å utnevne ble Anita Kopperud til nytt æresmedlem av AFSK. 

Anita startet sine år i AFSK som aktiv skøyteløper. Etter karrieren fortsatte hun sitt engasjement som trener i fotballgruppa, og tok raskt verv i både fotballstyret og senere i hovedstyret, der hun den dag i innehar nestledervervet. 

Anita bidro sammen med sin gode venninne Trine Jørgensen til at klubbkafeteriaen har fått et flott renommé, ikke bare blant våre egne medlemmer, men også hos tilreisende klubber fra nær og fjern. Anita holder fortsatt orden i varesortimentet, og produserer vaffelrøre og kanelboller til hverdags og arrangementer. På torsdagene er hun tilstede og serverer lunsj til sultne arbeidskarer.

Gjennom stengte perioder under pandemien kunne ikke Anita sitte hjemme og sture, nei da tok hun tak i malerspann og kost, og malte klubbhus, korridorer og garderober. 

Årsmøtet reiste seg og klappet taktfast da Anita mottok blomster, diplom og en gravert vinkjøler for utmerkelsen.

Anita, dette er meget vel fortjent. Hele klubben gratulerer! 
Glade barn på allidrett !

Postet av Øystein Bråten den 3. Mar 2022


AFSK startet i går allidrettsaktivitet for barn mellom 5 og 7 år. Aktiviteten går fast hver onsdag kl 16.30 til 17.30 ut mai måned. 


Onsdag 2.mars var det duket for første økten i allidretten for barn. Styret var veldig spente på fremmøtet, men det var det ingenting å bekymre seg for - godt og vel 60 barn med sine foreldre møtte frem til aktivitet. 

Dette var nesten over forventning, i følge flere fra hovedstyret. Så interessen er på topp, og dette kan så absolutt bety at allidrett er et etterlengtet aktivitetstilbud i klubben. 

   

Bildene viser stor idrettsglede ! 

Allidretten skal være en inngang til idrettslaget for de minste, og bære preg av lek og moro for barna. Klubben skal legge til rette for at barna skal få en flott opplevelse og glede med idrettsaktivitet sine første år i idrettslaget. 

Klubben er like fullt avhengig av at flere fra foreldregruppen kan bidra som instruktører og ledere av aktiviteten. Noen har meldt seg etter første økten igår, men vi trenger flere. Klubben legger til rette for at de foreldre som ønsker kan ta aktivitetslederkurs, og klubben skal strekke seg langt for å anskaffe idrettsutstyr som passer for lek og moro. 

Velkommen igjen neste onsdag til alle som møtte frem igår, og barn som ikke kunne være med i går håper vi kommer til morsom aktivitet på onsdagene som kommer ! 

Ved spørsmål om allidrett - ta gjerne kontakt med daglig leder Øystein: dagligleder@afsk.no / 948 97 831

Hilsen hovedstyret og daglig leder.